En chic mammas bekännelser

Skam till er föräldrar..

..Som inte har bättre koll på era barn och låter dom härja fritt på nätet ! Jag hoppas för allt i världen att ni kan sprida dessa bilder så att föräldrarna till dessa barn tar tag i problemet och lär sina barn vad som är rätt och fel ! detta är fel på alla plan som går, ingen människa offentlig eller ej skall behöva få så mycket skit kastad på sig ! Självmorden ökar markant år efter år och jag är verkligen inte förvånad, hur blir man såhär hatisk är min fråga och vart finns och sätts gränsen ?!

Bilder lånade av nellieberntsson.se

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Majsbarn

    Nellie Berntsson.
    vrf hackar du ner på FoooFamily och killarna?
    kan du ge mig ett riktigt svar på de? och säg inte att du inte gör det fö de gör du!
    du klagar på att dem visar lite av magarna men vafan du visar ju hela kroppen!
    jag kan fatta vrf alla kränker dig.
    Om någon går för långt är de du! just saying!
    Om du vill ha respekt så får du fan ta o visa lite respekt.
    Det du gör är inte okej, du kränker oskyldiga folk, haha hur gammal är du? 2 eller? Skärp dig för fan Nellie! Hade respekt för dig men nej inte nu längre. Så jävla låg är du.

  2. Bry dig ej

    ”Skam till föräldrarna” vem tror du att du är?! Du har ingen som helst aning om vad Nellie (allas lilla ängel) har gjort. Hon som ska vara emot mobbning mobbar själv folk på Twitter. Ingen av er ”vuxna” människor säger till henne då. Tex när hon klanka ner på en tjejs profilbild , varför står ni inte emot henne?! Varför ska hon alltid komma undan med allt? Varför ska vi sättas i kläm när det ibland är Nellie som startar allt. Ni säger att det VI gör inte är okej men det hon gör är tydligen okej , det är ni som borde skärpa er. Vi är inga änglar men ni är verkligen inte det heller.

  3. Mira

    Barn, lyssna här. Nu menar jag ni två som säger att det är fel att ”hänga ut” dom som skrivit detta hat, men det är ju förfan dom själva som hänger ut sig själva genom att skriva detta hat till Nellie. Jennifer VISAR endast hur det kan vara. Det som redan publicerats på internet är liksom kört, då har men redan blottat sin avundsjuka själ. Så snälla, försvara inte alla haters.

  4. Towa

    Haha vrf skulle inte hon ha rätt att skriva detta på sin blogg om hur fruktansvärda saker några skriver på sociala medier… att hon vill att det ska bli bättre och att Nellie ska få må bra och att hon inte ska må dåligt av allt detta skit!! Nellie är en helt underbar människa! Jag tycker att the fooo är jätte gryma men vissa foooers är jue sjukt knäppa!! Haha vissa går jue bara för långt!!ska man inte stå för det man skriver? ! Bra inlägg!!

  5. Madelene

    Nellie har all jävla rätt! Vafan hade ni gjort om ni blir sådär kränkta varje jävla dag. Seriöst vad håller ni på med? Vafan ska hon göra då? Istället för att klanka ner på nellie kan du/ni ge förslag. Idioter på riktigt!?!?!?!?

  6. wilma

    Men hallå?? Just nu är det ju du som hänger ut dem namnen
    På bilderna?? Det är inte alls rätt det du la ut precis.. du säger att vi foooers gör fel visst det gör vi men du har inte rätt att hänga ut dem som skrivit detta på twitter.. sudda över namnen i stället.. du gör ju allt bara mycket värre för dig själv om du hänger ut namnen på dem som skrivit allt dett

  7. alice

    Du har ingen rätt att skriva ut namn på de personer du trycker ner genom att säga hur hemska dom är och hur föräldrarna är värdelösa. det gör dig värre än alla dessa tjejer tillsammans.

  8. Emelie

    Jag är ingen berntssoner direkt men jag har inget emot nellie heller, men jag blir bara så jävla arg när jag läser sånt här. Har aldrig sett nellie skriva elaka kommentarer om folk, så jag fattar inte vad som är problemet? Varför ska alla hata på henne? För att hon är en tjej på 13/14 år som kommit längre än dom? Herregud, dagens ungdomar går mig på nerverna (dock är jag själv bara 15 år men har aldrig skrivit hat för jag vet hur det är)

stats